Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila


Novice

Četrtek, 04. marec 2021

Preselili smo se na prenovljeno spletno stran


Pozdravljeni,
v začetku meseca marca 2021 se je spletna stran in spletna trgovina www.zelod.si posodobila. 
Ista domena, vendar nova podoba,...

Več

Kje nas najdete


ŽELOD.SI, Irena Ekart s.p.

Obrežna ulica 1, 2000 Maribor

e: info@zelod.si,   


Nasvet pekovskega mojstra
Četrtek, 01. februar 2018

Nasvet pekovskega mojstra


Pozdravljeni,

v prejšnjem tednu sem na Živilski šoli v Mariboru dobila nasvet pekovskega mojstra o uporabi želodove moke. 
Torej - ker želodova moka potrebuje več vlage, je priporočljivo, da ji že prej, torej preden jo zmešamo s pšenično ali drugo moko, dodamo vodo. Tako bosta obe moki dobili dovolj vlage.

Lep pozdrav, Irena

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica

NULL